top of page

INTERESSANTE CASES

Met meer dan 20 jaar ervaring behoort Levensgenieters tot de top 25 evenementenbureaus van Nederland. Levensgenieters is aangesloten bij branchevereniging IDEA voor leading agencies in de evenementenbranche. Het IDEA lidmaatschap staat voor creativiteit, vakmanschap en financiële stabiliteit.
 
In deze presentatie kunt u een kleine selectie vinden uit de evenementen die Levensgenieters recent heeft georganiseerd.
 
Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u met ons in gesprek? Er staat altijd verse koffie voor u klaar in ons prachtige kantoor in de oude Suikersilo te Halfweg, dus neem contact met ons op!

RECENTE EVENTS

HAVENFESTIVAL IJMOND 

Het Havenfestival in IJmuiden bestaat enkele jaren. Levensgenieters is door het ambitieuze bestuur gevraagd om het festival tot een 2.0 versie te ontwikkelen, zowel op creatief, administratief als producerend niveau.
 

Het bezoekersaantal in 2017 was ca. 25.000 en vooral de zaterdagavond was druk bezocht met het concept ‘ IJmuiden zingt Hazes’ met de hoofdrolspeler uit de Hazes Musical ‘Hij gelooft in mij’ Martijn Fischer en als afsluiter Lange Frans.


De commentaren uit alle geledingen waren zeer lovend. Havenfestival 2018 is op dit moment in ontwikkeling.

KLOOSTERBOER

In 2015 vierde Kloosterboer haar 90 jarig jubileum met een ongekend groots feest.

 

Tijdens Sail organiseerde Levensgenieters voor 1000 gasten een festival met Foodtrucks op het eigen terrein en een enorm feest met o.a. Crazy Piano’s en Gerard Joling aan boord van de Ocean Diva tijdens het afsluitende vuurwerk van Sail op het IJ.

 

Tijdens de Sail-In organiseerden wij tevens een relatie evenement voor relaties & klanten van Kloosterboer.

RABOBANK

Levensgenieters organiseert diverse events voor diverse vestigingen van de Rabobank.

 

Zo was Levensgenieters o.a. de organiserende partner van de bank tijdens van de ‘Dag van de Samenwerking’ in het Rabobank IJmond Stadion, organiseerden wij het ‘Banking for Food diner’ voor de Rabobank Zaanstreek en zijn we vaste partner van de Rabobank Alkmaar voor de organisatie van het kerstfeest.

ZIGGO 

Levensgenieters ontwikkelde voor Ziggo een speciaal digitaal event-platform waar teams en afdelingen de keuze hadden in 5 hoofdgroepen en 5 activiteiten in deze groepen, totaal 25 bijzondere activiteiten en uitjes welke ook nog door ons op maat werden georganiseerd.

NISSAN

Levensgenieters organiseerde voor Champions League sponsor Nissan een mooi ‘Live’ event; het Nissan Champions Event in het Louwman Museum te Den Haag. Een middag en avond voor medewerkers en hun familie boordevol activiteiten en heerlijke catering, diverse buffetten binnen en foodtrucks buiten.

 

Bovendien werden er kaartjes voor Champions League wedstrijden weggegeven, was er een ‘College Tour’, gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en als gast Champions League scheidsrechter Dick Jol, ‘Wedden Dat’ met het geblinddoekt raden van diverse Nissan modellen en een gaaf feest met Edsilia Rombley.

DUYVIS

Voor Duyvis organiseerde Levensgenieters het 200 jarig jubileum. Dit feest werd neergezet als festival, waarmee het een van de eerste bedrijfsfestivals in Nederland was, ruim voordat alle eventbureaus dit gingen aan gingen bieden als concept.  Vier verschillende area’s met cocktails, fingerfood, en optredens van o.a. Peter Beense, Sing-a-long band en René Froger.

Een collage van onze meest recente projecten

ONZE EVENTS IN BEELD

CN6A3642
FSY_9590
crowd-strip
Levensgenieters (116)
Levensgenieters (239)
Levensgenieters (137)
CN6A3884
Groepsfoto 02
osudio
Levensgenieters (138)
FSY_9576
CN6A3779
PC195192
FSY_9586
2013-11-12-21-28-44-img_3707_8_9dpphdrartembos_tn
bottom of page